Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Miben hiszek ?

 

 

     Mindenekelőtt önmagamban...   Rengeteg mindent olvastam, láttam, hallottam mindazzal kapcsolatban amiket leírtam és úgy érzem választ nem igazán kaptam a kérdéseimre nagyon sokáig egyetlen cikkben, írásban sem, akár a médiáról akár bármi más forrásról elmondható ez.   Most megpróbáltam ez alól kivételt tenni.   16 éves korom óta foglalkozom az újjászületés lehetőségével, a hit kérdésével.   A bemutatkozás oldalból kiderül, hogy nem vagyok már húsz éves.   Soha nem hagyott nyugodni ez a téma mert nekem tudnom kellett mi az igazság.   Azt hiszem ma már tudom.  Jogos lehet a kérdés, - Ez minden amit 25 év alatt sikerült megtudnom, amit ide leírtam?

 

 

   A válaszom igen.  Rengeteg dologgal találkozhatunk manapság a médiában de főleg itt az Interneten, ahol hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb ötletekkel állnak elő emberek, és semmilyen magyarázattal nem szolgálnak arra hogy mire alapozzák mindazt amit leírtak.   Nem könnyű olyan információt szerezni ami megdönthetetlen bizonyítékokon alapszik, és valahol veszélyesnek is tartom azt ha valaki megpróbál győzködni bárkit is a hitéről, gondolkodásáról.   Mindenki másképp gondolkodik és nem szabad hogy csak úgy megváltoztassa a véleményünket bárki is.   Sokkal többre vezet ha átgondoltan és nem minden feltétel nélkül fogadunk el számunkra elfogadható magyarázatokat.  Mindenkinek önmagának kell végigjárnia azt az utat amivel majd a hitét megalapozza.  Nem pedig abban hinni amit más mond.  (lehetőséget hagyok mindenkinek arra az oldal alján, hogy elmondja véleményét, ez fontos és nem azért hogy egymás igazát bizonygassa bárki .  Nem kell se belépni se regisztrálni, viszont érdekelnek a vélemények tapasztalatok, hiszen lehetnek olyan tapasztalatai bárkinek amik számomra is újat, egy apró mozaikját jelentik a teljes képnek).

 

 

     Kicsit másképp fogalmazva újra felteszem a kérdést.... Miben hiszek?   Helyett mi az ami 1oo%-ig meggyőződésem?   A szeretet fontossága, az önmagamba vetett hitem, Jézus tanításában és a Biblia mint történelemkönyv.  Tehát nem abban a formában ahogy a papok beszélnek róla miután már ezerszer átértelmezték a mindenkori hatalmak szájíze szerint.    9o % ban pedig az újjászületésben hiszek.  Ezzel kapcsolatban sajnos annyi hulladék található az Interneten, hogy hálás vagyok a sorsnak mert amikor elkezdtem foglalkozni az előző életek lehetőségével, még Internet sem volt.  Nem cserélnék azzal aki az Interneten keres válaszokat a kérdéseire.   Persze magam is most az Interneten adom közzé a gondolataimat, viszont ez nem hit kérdése.   Számomra az a bizonyíték hogy egy előző életbe visszavivő regresszión egy ismerősöm elmondta előző életének egy fontos állomását az esküvőjét.  Pontosan megadta a helyet, az évszámot, és a saját és felesége nevét.   Amikor mindennek utánnajártunk, megtaláltuk azokat a dokumentumokat abban a bizonyos városkában amiről beszélt. A templomi nyilvántartások közt szerepelt egy esküvő dátuma a házasulandók nevével, a házasságkötés dátumával.  A temetőben pedig egy sírban nyugszik ez a házaspár.  Amikor ezt végigjártuk az ismerősömet szinte sokkolta mindez mert ő sem akarta elhinni.  Napokig nem lehetett vele beszélni sem.  Hogy miért csak 9o % ban hiszek az újjászületésben annak ellenére hogy saját szememmel láttam erre bizonyítékot és nekem is vannak emlékfoszlányok minderről? (amiket önmagamnak is megkérdőjelezek)  Mert ez annyira hihetetlen, hogy még nekem is fel kell dolgoznom, nekem aki 25 éve hisz benne.   Sokkal komolyabb hatással volt az ismerősömre is a bizonyíték mint maga az előző életébe vivő utazás.  Nekem ez bizonyíték, azonban neked kedves olvasóm még nem az.  Ha valakit annyira érdekel mindez ahogy engem, annak érdemes személyes tapasztalatokat szerezni. Hogy hogyan?  Érdemes megkeresni egy komoly szakembert aki ezzel foglalkozik, és a baráti ismerősi körből visszautaztatni akit csak lehet és persze magunkat is.  Talán másnak is lesz akkora szerencséje mint nekem volt, hogy előbb utóbb egy olyan előző életbe fut bele amit le lehet nyomozni. Persze ehez tényleg hatalmas adag szerencse is kell.  Ezért írtam azt hogy mindenkinek magának kell végigjárnia azt az utat ami a hitét megalapozza, nem pedig abban hinni amit más ír vagy mond.  Noha egyáltalán nem vagyok templomba járó, sőt még csak jó kereszténynek sem mondanám magam.    Vegyük sorra...

 

 

     Sumér kori Istenek.  Rengeteg leírás maradt fenn erről a civilizációról ami nagyon komoly bizonyítékokkal támasztható alá.  Ennek ellenére nekem a hiszem kategóriába sorolható.  Ez furcsa lehet.   Igen, furcsa.  Földönkívüliek egész biztos léteznek, hiszen ha csak az univerzum hatalmasságából indulunk ki, minden csillag egy nap, minden napnak vannak bolygói stb.  Aki azt mondja nem létezik, szerintem nem gondolta át kellőképp.   Tapasztalatom nincs benne, tehát nem találkoztam még idegen lénnyel.   (Bár itt meg kell jegyeznem, miben hiszünk?  Amit látunk, megfoghatunk holott mint tudjuk a szemünk a legnagyobb csaló).   Megfogható vagy látható-e egy gondolat?   Nem.   Mégis létezik és amellett hogy tudjuk hogy létezik, mérhető is.   Persze ez most egy nagyon leegyszerűsített példa. Millió ilyen egyszerű nem látható de létező dolog van.   Tehát a sumérok Istenei és tettei nekem kicsit érthetetlenek, de ha átlépem a kereteket, amikbe felnőttünk hihető.

 

                                   

 

 

     Egyiptom.    Természetesen és hogy ellentmondjak önmagamnak az előbb leírtakhoz viszonyítva, nem kérdéses hiszen ''látható'' nyomai vannak ennek a civilizációnak.  Az Egyiptom résznél nem is az a kérdés hogy létezett-e,  inkább a templomok és papok szerepe, a tanításaik azok, amik esetleg újdonságnak számíthatnak. ( itt megsúgom nem csak nekem mert a statisztikáját az oldalnak figyelemmel kísérem és az egyiptom rész magasan olvasottab mint bármelyik más bejegyzés.   Erre én sem számítottam, de megnyugvással tölt el, mert az értelmezése a szeretetről szól, nem pedig arról hogy hogyan építették a piramisokat).   Persze tudom elfogult vagyok az újjászületéssel kapcsolatban.   De nem véletlenül nem írtam az Egyiptomi civilizáció elektromos eszközéről, az építésről és arról hogy hogyan mozgatták a hatalmas köveket stb.  (Azóta ez megváltozott, hiszen kézenfekvő bizonyítékokat találtunk az építesre, a piramisok funkciójára).  Tehát nem ragaszkodom az elképzeléseimhez, hiszen napról napra előkerülhetnek olyan bizonyítékok amik megcáfolhatatlanok. Olyan bizonyítékok amik előtt fejet kell hogy hajtsak!  Ezzel csak elvontam volna a figyelmet a lényegről.   Akit ez is érdekel utánnanézhet, hamar találni fog róla rengeteg írást, én azonban úgy éreztem nem volt fontos belevennem ebbe a részbe.  ( Ami azóta megváltozott ezért erre is kitértem, mert azóta ezeket a megdöbbentő eredményeket kutatások bizonyították ).

 

                                 

 

     Jézus.      Jézusnál sem kérdéses hogy valós személy volt-e?  Inkább az a kérdés hogy valóban Isten fia volt?  (Azt hiszem most jön az a rész ami sok olvasónál kiverheti a biztosítékot, hiszen keretek közt gondolkodunk).  Bizonyos szempontból igen mondhatni  ''Isten''  fia volt.  Hatalmas tudással rendelkezett és szeretettel.   A szeretet fontossága volt a lényeg.   Hiszek benne maximálisan, csak talán kicsit másképp mint ahogy azt a keresztény papok elvárják.  (mielőtt bárki azt gondolná, mert biztos félek, azt meg kell jegyeznem, hogy véleményem szerint a karmától jobban félhetnének egyes emberek). Persze ez is csak az én véleményem, viszont számomra Jézus és a karma nagyon szorosan összefügg.

 

                                  

 

     A többi rész az oldalon már mind bizonyítható, kísérletekkel, orvosilag, fizikailag, csillagászatilag stb.  Ezek szinte már nem a hit kérdésébe tartoznak.  Itt azonban szintén nagyon fontos azt megjegyeznem, hogy nincs azzal semmi baj, ha valaki Jézusba hisz, vagy Buddhába, vagy akár Allahba.  A baj ott kezdődik ha valaki fanatikusan hisz bármiben is, mert az szerintem csak ellenségeskedéshez vezet.  Ami a lényeg, mielőtt bárki azt gondolja hogy én is fanatikusan hiszek a leírt dolgokban, írjon véleményt és ha bizonyítani tudja az ellenkezőjét ígérem átírom a honlapot.

 

 

     Elindultunk az ősi tudástól egyiptomon át és eljutottunk a mai civilizációnkig. Érintettünk genetikát, biológiát, csillagászatot, matematikát, megismerhettük önmagunkat, azt hogy miért vagyunk olyanok amilyenek (egó) kicsit bepillanthattunk a halál fogalmába, olvashattunk a jelenről és eljátszottunk a jövő gondolatának a lehetőségével is.  A legfontosabb, hogy játéknak kell felfogni minden olvasottat az egó kivételével, mert az nem játék!!!  Nem az a fontos hogy melyik Istenben hiszünk, mert mind egy és ugyan az hanem az,  hogy senkire ne erőltessük rá a gondolatainkat, és hogy önmagában higgyen mindenki a benne lévő szeretetben amire mi magunk is vágyunk.   Ez a minden, ez a mindenek felett álló hit és Istenség.   Eljuthatunk egy  olyan fejlettségi szintre akár éveken belül ami megdönthetetlen bizonyítékokkal szolgálhat számunkra és számomra is, amikor talán be fogom látni, hogy hiba volt hitről írni, mert nem volt igazam de mégegyszer és utoljára leírom:  Olyan soha soha nem lesz, hogy azt mondjam, nem volt érdemes a bennem lévő szeretetben hinni.

 

 

     A hozzászólásoknál a cím mezőbe senki ne írja be a lakcímét vagy a mailcímét, mert az látható lesz az oldalon.  Persze ha valakinek ez nem baj, akkor beírhatja.  Célszerűbb azonban a hozzászólásnak egy ''címet'' adni, vagy csak annyit hogy:   vélemény.  Amennyire tudom igyekszem megválaszolni a kérdéseket is.

 

 Végeredményben, nem az a fontos hogy miben hiszünk, hanem hogy a hitünkkel ne ártsunk senkinek, sőt segítsünk azoknak akik keresik az utat.   Nem azzal tudunk segíteni ezeknek az embereknek, hogy....    Majd mi megmutatjuk miben kell hinni, hanem hogy nem vesszük el tőlük a szabad akaratuk, hitük lehetőségét.   Nem vagyunk sem bölcsek, sem tanítók, nincs jogunk senkinek a nézeteit megváltoztatni az életébe beleszólni!   Egyetlen dolgot tehetünk, ez pedig nem más mint a szeretet fontosságát hangsúlyozni!

 

Ami a lényeg,   ti fiatalok nyissátok fel az emberek szemét.     Mi öregek csak a tapasztalatainkat,  megszerzett tudásunkat adhatjuk a kezeitekre,  de a jővő ti vagytok!   Ti,   akik megváltoztathatjátok végre az emberiség fejlődését amire hatalmas szükség van.   Bennetek még megvan mindehez az erő,  amit mi már csak nyögve próbálunk továbbörökíteni.

 

 

Nem a vallással van a baj,  hanem a papokkal!!! 

 

 

Köszönöm minden idelátogatónak, hogy időt fordított a lap olvasására, jó gondolkodást kívánok mindenkinek és azt hogy őrizze meg a saját hitét!   További szép napot, a szerző 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gondolataim

(cncdoki, 2014.05.11 13:15)

Köszönöm a leírtakat. Ezeknek az a lényegük, hogy mindenki saját maga helyezze őket a saját világképe mellé, és keresse meg a neki megfelelőt. Nekem legalábbis megmozdult a agyam az olvasottak hatására. Érdekes volt tapasztalni, hogy valahol mintha a saját gondolataim lennének amiket eddig nem tudtam megfogalmazni. Nekem az egó-s rész tanított sokat, mert mostanság épp ennek a megismerése, felismerése érdekel. Nem valószínű, hogy a világképem gyökeresen meg fog változni, de az új ismeretek birtokában átértékelést érdemel. Mégegyszer köszönöm az információkat. A hitről még annyit, hogy maga a hit fontosabb, mint annak a tárgya, bármi is legyen az. Hit nélkül nincs cél. A nap süssön mindannyiunkra!

?

(Krisztina, 2013.11.20 15:56)

Kedves Szerzo,
talalkozhattam mar valamilyen mas irasoddal, esetleg egy masik honlappal altalad? Esetleg 2006. aprilisa koruli indulassal?

ujjaszuletni

(Tolerancia, 2013.06.09 15:07)

Bekesseg!


"...9o % ban pedig az újjászületésben hiszek...."- Szerzo.

Az az erzesem, hogy te itt az elozoeletekre akartal celozni, Szerzo.
Az ujjaszuletes szo viszont nem ezt jelenti. Veletlenek meg nincsenek. Amiben 90%-osan hiszel, az az, amit Jezus is tanitott.
UJJASZULETNI, amihez elobb meg kell "halni".
Ugyanabba a testben, ugyanebben az eletben, bizonyos meggyozodesnek meg kell halnia, hogy egy masik helyet kapjon.
Pl.:
Letezik-e Isten, erre vagy hatarozottan azt mondjuk igen, vagy azt, hogy nem tudom.
Aki hatarozott 'igen'-nel felel, annak meggyozodese van , ami megmasithatatlan.
Meggyozodese csak ugy lehet az embernek, hogy utanajar azon kerdeses dolgoknak, amelyek miatt ketsegei vannak. Akinek nincsenek ketsegei az csak egyszeruen 'tudatlan', nincsenek informacioi, se olyan, ami alapjan megbizonyosodhat se olyan, ami miatt tetovazik donteni.

A legmeggyozobb bizonyiteka az emberben meglevo Istenhitnek, hogy ha szerencsetlenseg eri az embert, hova is fordul azonnal, gondolkodas nelkul, osztonosen, kapasbol, hirtelen, es teljes onmegadassal?
Meg latni se kivanja Istent egy nehez, szorult helyzetben, csak a segitseg jojjon minel elobb!
Amin erdemes tehat valoban elgondolkodni az, hogy meg kell-e varni a szorult helyzetet, hogy rakenyszeruljon az ember a hitre?

Cafolatot elfogadok, ha letezik.

vélemény

(seeker96, 2013.06.07 19:09)

Én ebben a világban hiszek, az emberekben, a szeretteimben, a barátaimban és legfőképpen magamban. Hogy isten létezik-e ? Ki tudja? Szerintem az emberekben is van valami isteni, ahogy képesek küzdeni, és harcolni azért, amiben hisznek és amit szeretnek. Ha minden ember hinne magában ez a világ sokkal, de sokkal előrébb tartana...

velemenyt kertel Szerzo

(Tolerancia, 2013.06.07 17:40)

Bekesseg!


"...viszont érdekelnek a vélemények tapasztalatok, hiszen lehetnek olyan tapasztalatai bárkinek amik számomra is újat, egy apró mozaikját jelentik a teljes képnek...." - Szerzo.

" Végeredményben, nem az a fontos hogy miben hiszünk, ...."- Szerzo.

A Bibliaban is lehet talalni ideillo reszt, Jezus hatarozott felszolitasairol a hittel kapcs., a Koranban is van ilyen:

".. És olyan közösseg váljék belőletek, amely fölhív a jóra, megparancsolja, ami helyénvalót, és megtiltja, ami elvetendő. Ők azok, akiknek jól megy majd a soruk...." Koran 3/104

A Tanitas szerint igenis hatarozottan meg kell mondani, mi a jo, mi a helyenvalo, mi a teendo, ellentetesen a Te velemenyeddel, Szerzo: " ...Nem azzal tudunk segíteni ezeknek az embereknek, hogy....Majd mi megmutatjuk miben kell hinni,..."

Az idezett 'aja' meghatarozza a muszlimok hozzaallasat.
Azert talan, igy elso latasra megis felreertheto, es akaratoskodast/ eroszakoskodast lehet kinezni belole.

Miert nincs igy?!
Az elso kijelentese az 'aja'-nak azt mondja, " folhiv(-ni a figyelmet) a jora", a megfelelo helyzetben es idoben. Barkirol is legyen szo, muszlimrol vagy nem muszlimrol. Ne felejtsuk el "...Nincs kenyszer a vallasban..." (2/256).
Ha nyitott az illeto, erdeklodo, idovel meggyozodik es kovetni szeretne a Tanitast, de regi rossz szokasai "kilengesekre" sarkalljak, akkor szukseges hatarozottabban megparancsolva a jora/helyenvalora osztokelni.

Egy muszlimnak viszont mar meg kell parancsolni a helyenvalot es megtiltani az elvetendot !
Miert egy muszlimnak?
Az 'aja' ezzel kezdodik: "olyan kozosseg valljek beloletek", tehat a kozossegen belul, a hivok egyeni es tarsas erdekeit szolgalja, ha egymast emlekeztetve jora intenek ill. megtiltjak a rosszat.

Az 'aja' tiltasa az elvetendotol akkor is ervenyes -akar muszlim akar nem az embertars- ha a tiltas vmilyen veszelyhelyzettol menthet meg. Es ilyen esetben az eltiltast a rossztol, a parancs a helyenvalora koveti. Ha a veszely elmult, a kedelyek lecsillapodtak, erdemes ujraes ujra felhivni a figyelmet a jora.

Akarhogy nezzuk, a sorrendet elorol v. vegerol kezdve, hasznos tanacsot nyujt a Tanitas ezen 'aja'-ban is.


regresszio

(Tolerancia, 2013.05.03 17:23)

Bekesseg!

"...Amikor ezt végigjártuk az ismerősömet szinte sokkolta mindez mert ő sem akarta elhinni. Napokig nem lehetett vele beszélni sem...."

Azt irtad vhol Szerzo, hogy ha csak magaban hinnenek az emberek, akkor mar minden jobb lenne.
Ez a regresszios "bizonyitek", nem tamasztja ala az "onmagaban hinne" elmeletedet!
Az embernek van egy "resze", ami mindig a segitsegere van, es ez a LELKIISMERETE. Ami megnyugvasra talal a lelkiismeretunkben, az tobb, mint valoszinu, megfelel az igazsagnak, ami felborzolja a lelkiismeretunket, az pedig azert van, mert a lelkunk ismeri az igazsag es az igazsagtalansag kozotti kulonbseget.
A te ismerosod csak nem ,kishijjan bedilizett a regr. infoktol.
Ez azert kell mondjon vmit!

Papok

(Emese66, 2013.02.13 13:09)

Papok emberek. Papszemtelés nem szenté avatás. Egyszer azt írod az egész Egyház úgy rossz ahogy van, aztán azt írod, csak a tagokkal van baj. Akkor most melyik ? Tényleg nem találkoztál egy Igaz Pappal sem ? Ha igen, azok hogy bírták ki az Egyházat ? Ha nem, akkor nem ismertél túl keveset ?

Szia Attila

(Szerző, 2012.05.15 00:30)

Azt hiszem kicsit túlértékeled az írást. Te magad tetted jobbá az életed és változtattad meg. Kicsit ellentmondásosnak érzem a reagálásod, mert nem akarok senkit semmiféle tudással megajándékozni. Az ok egyszerű, nem változtathatunk meg senkit, mert mindenkinek a saját útját kell végigjárnia. Óvatosan kell bánni az általad tudásnak mondottak továbbadásával. Nem vagyunk sem tanítók sem bölcsek. Mindenkinek meg kell adni a szabad akaratot a döntés jogát. Biztos vagyok benne, hogy nem lehet mindenki életébe beleilleszteni ezeket a gondolatokat egyszerűen azért, mert az eddigi életfelfogásukkal a saját jövőjüket alakítják az emberek. Mindenkinek más és más tanulniavalója van. Itt hibáznak a vallások amiért mindenkin alkalmazni szeretnék a hitüket, ezzel pedig nem tesznek mást, mint eltorzítják az emberek életmenetét sorsát. Akinek szüksége van a környezetedben arra hogy ilyen irányú gondolatok alakítsák az életét azok felveszik ezt a gondolatmenetet, akik nem azoknak meg más nézeteik lesznek annak megfelelően ahogy élniük kell. Ami a hitnél is fontosabb az az egymás iránti szeretet, tisztelet.

köszönöm

(Attila, 2012.05.14 14:33)

Szia, 3 éve olvastam először az oldaladat, akkor még csak szinpatikusnak tűnt az írásod. Akkor úgy döntöttem követem a gondolatmenetedet és gyökeresen megváltozott az életem! Nem tudom ki lehetsz, de valami akkora hatalmas tudással ajándékozod meg az embereket, hogy aki érti a szavaid és megpróbálja azt az életben is alakalmazni rájön, hogy hatalmas igazság birtokában vagy. Nem akarlak fényezni, mert nincs miért. Az írásaid magukért beszélnek, de ezt tanítani kéne az iskolákban. Külön gratulálok a bátorságodhoz, amiért bele mersz menni olyan dolgokba ami manapság tabu témának számít. Bölcsen tanítod az embereket amire hatalmas szükség van a mai világba! Remélem én is át fogom tudni adni ezt a tudást minnél több embernek. Dolgozom rajta, mert semmi rossz nincs a tanításaidba. Mégegyszer köszönöm sokunk nevébe.

Adi

(Szerző, 2011.06.19 01:31)

Bocsánat, Adi... nem Andi, nem figyeltem oda kellőkőpp...

Szia Andi

(Szerző, 2011.06.06 22:01)

Köszi szépen!!!

sumér táblák

(Adi, 2011.06.06 19:20)

http://www.ancienttexts.org/library/mesopotamian/gilgamesh/

Szevasz Jófa

(Szerző, 2011.05.11 11:19)

Először is bocsánat a nagyon késői válaszér, ennek az az oka hogy sajnos szervizben volt a gépem és nem tudtam beszerezni egyetlen magyar klaviaturájú gépet sem. Igen, nem magyarországon élek. Először is megpróbálok a kérdésedre válaszolni ami az illuminátusok kapcsolatát illeti és Hórusz szemének (mondjuk papjai közt) ha így érted a kérdést, nincs kapcsolat mert az illuminátusok 1776-ban alakultak meg. Ha úgy érted a kérdést mint az Illuminátusok és az összeesküvés elméletet mint kapcsolatot? Ezt nem tudom megmondani mert nem foglalkozom az összeesküvés elmélettel, de tudok róla.

Kérdés

(Reményeiben Jófa, 2011.02.10 16:55)

Szia!

Először is szeretném megköszönni munkád gyümölcsének közzétételét. Hatalmas szüksége van a világnak építő gondolatokra.
Észrevételem a "Miben hiszek?" címszó alatt foglaltakkal kapcsolatban: hiszem, tudom, meggyőződésem fogalmak, mint "tapasztalási síkok" keveredése. Milyen tapasztalások vezetnek adott fogalmak használatához? A lélekvándorlás különböző lejegyzések összecsengése alapján bizonyított. Jézus személyének objektivitását miben látod?
megj.: Jézusnál biztosabb igazságot nem ismerek!
A meg-győz-ő-dés-em pedig veszélyes terület, hiszen a Minden-ható-nak mi magunk vagyunk a szűrői. Tisztaságának mércéje pedig talán annak tehetetlenségében rejlik (odaadás).
Kérdésem az lenne, mit tudsz Hórusz szemének és az illuminátusokak kapcsolatáról?

Isten áldjon!

Sumer agyagtáblák

(Szerző, 2011.01.10 07:45)

Szia! Nem hiszem hogy létezik az agyagtáblákhoz magyar nyelvű fordítás, úgy mint ahogy monbdjuk vannak szótárak. Nem sokan foglalkoznak ezek megfejtéseivel, tehát azok a kutatók, tudósok akik értelmezték ezeket mint megfejtést tényként közlik és maximum ezt angol nyelven lehet elérni, de hogy hol, vagy milyen formában azt nem tudnám megmondani. Általában ezeket a megfejtéseket azért nem hasraütéssel oldják meg, de ezt vagy elhisszük, vagy nem. Nyilván vannak emberek akiknek ez elfogadható míg mások a kézzel fogható tárgyi bizonyítékokat sem tekintik hihetőnek.

help

(gabi, 2010.12.21 13:00)

Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy olvasni lehet minden fele, hogy az agyagtáblákon igy megirták meg ugy meg irták. De sajna nem találtam meg azt a magyar nyelvű oldalt ahol ennek utánna is nézhetek. Gondolok itt arra, hogy szeretnék látni egy olyat, hogy tessék itt az agyagtábla vagy a hieroglifák és tessék itt a forditása ezen az agyagtáblán ez szerepel. Én elhiszem, hogy megfejtették sumer irást de hol találom a szótárat? Jó lenne egy ilyen oldalt is összehozni ha még nincs ilyen. Agyagtábla mellé a szószerinti forditás. Előre is köszönöm a segítségeteket. Még annyit, hogy én bízok bene, hogy végre történik valami ezzel a világgal mert az emberek ezt elrontották. Ujat épiteni meg csak ugy lehet ha régit porig rombolják. üdv. mindenkinek

potlas

(anna, 2010.10.30 22:11)

Gondolkoztal mar azon ,hogy lehet amit az ember teremtett azt mindig ujra kell gyartani , de amit az Isten teremtett az onmagatol ujra teremtodik.Az emeberiseg probalkozik , de nem tud tobb lenni a teremtojenel

Szevasz Norbi

(Szerző, 2010.08.27 14:31)

Örülők hogy írtál és bocs a kicsit kései reagálásér, de nekem a nyár elég húzós meló szempontjából, nem nagyon van időm géphez ülni. Jó hogy egy kicsit kritikusan írtál ez tényleg jó, hiszen a jó kritikából lehet tanulni. Lesznek még durvább beírások is tudom de ami nagyon nagy butaság arra nem válaszolok. Az oldalt igyekeztem úgy megírni hogy csak a bizonyítható dolgok szerepeljenek benne, persze ez annyira relatív... mi bizonyíték elég nekem és mi az ami másnak még nem jelent bizonyítékot? Érdekes amit az agyról írtál ezt nem tudom mert természetesen én is csak egy egyszerű ember vagyok, aki annak jár utánna ami igazán érdekli. Nincs két egyforma gondolkodású ember és ez így jó. Számomra a reinkarnáció olyan téma amibe nagyon mélyen beleástam magam, (lehet kicsit elfogult vagyok ezzel kapcsolatban). Nem zárható ki az sem amit Te írtál a fejfájásommal kapcsolatban ezt elfogadom, de a lényeg az egészben szerintem a hit, és talán nem is annyira az ok okozat törvénye. Hinnem kellett valamiben ezesetben a kávé volt a megoldás és a hit ereje hegyeket mozgat. Fontos hogy Te is tarts meg a hited és hogy az oldal, nyilván az én meggyőződésemet tükrözi. A piramisokkal kapcsolatban... Tudom és azt hiszem nem is írtam azt hogy ezek a piramisok egyformák és hogy hegyekből lettek kialakítva, egyébként az építésével kapcsolatban, ami a kövek megmozgatását illeti vannak elég hajmeresztő állítások (lásd: Hórusz szeme film azt hiszem 11 részben taglalja a valóságot? Nem tudom, számomra kicsit hihetetlen de kizázni nem lehet... viszont nem tekintettem bizonyíthatónak ezért nem higítottam vele az Egyiptom részt. Amiket írtál nem vettem belém kötésnek hiszen nyilván Neked is van rengeteg infód bizonyos dolgokról amik valaki számára elfogadhatóak, más számára nincs bizonyíték erejük. Egy a lényeg! Érdekelnek téged is ezek a dolgok a hit és más egyéb, nézz utánna és ha találsz valami olyat amiről úgy érzed bizonyítható, írd meg én is megnézem és ha valóban elfogadható, ígérem beleveszem az oldalba.

folyt

(Szerző, 2010.08.27 14:30)

Nem zárkózom el ettől. Ami a Föld mágneses erejét illeti, az nem gyengül, csak a pólusok elcsúsznak. Ami a dimenzióváltást illeti. Ha átolvasod mégegyszer figyelmesen, nem csak átfutod, kiderülhet számodra is hogy a természetes anyagok, mint a kő és akár az emberi agy sem valószinű hogy széthullik nem véletlenül maradt fenn maja kalendárium ahol kövekkel, ha jól emlékszem két és fél fekete kővel jelölték a dimenzióváltást. Most nem olvasom át az egész oldalt. Ahogy a fekete kö mint természetes anyag megmaradt úgy a megalkotója aki természetes aggyal rendelkezett szintén nem hullott szét hiszen akkor nem maradt volna fenn ez az információ. Ha belép a bolygó a foton övbe az biztos hogy nem egyik percről a másikra fog bekövetkezni a dimenzióváltás. Természetesen abban igazad van, hogy ez az egyetlen olyan dolog amiben túl sok a ha... Feltételezések csak, viszont olyan emberek feltételezései akik jártasak a fizikában, csillagászatban, kémiában. Ettől függetlenül, igen ezek csak feltételezések maradnak. Ami a lényeg. Nagyon nehéz megbízható infót találni úgy hogy a realitások talaján maradj. Ami viszont még lényegesebb, senkit sem akarok eltéríteni a hitétől, meggyőződésétől. Amikor elkezdtem az oldal írását azt tartottam szem előtt, hogy akit érdekelnek ezek a dolgok, találjanak egy olyan oldald amit nem kell hogy elfogadjanak, elég ha következtetéseket vonnak le ki, ki a maga szájíze szerint és talán egy kis segítség lesz azoknak akik tudni szeretnék hogy honnan érkeztünk és hová tartunk. Zárszóként tényleg jó hogy őszintén leírtad a gondolataidat, ezt nem sokan vállalják fel. Át fogom még olvasni párszor amit írtál elgondolkodok rajta mert jó kritikának tartom. Ne feledd! Keresgélj és írj ha valami komoly dolgot találsz meglátjuk. Ha valamit kihagytam volna bocs... De végigolvasom majd még figyelmesen amit írtál és ha valamire a válasz, a vélemény kimaradt, akkor írok még. Legyen szép napod!

ja igen a bizonyitek

(Norbi, 2010.08.25 09:05)

Keres ra egy csomo oldalon fontvan hogy pl a toleranciat(fuggoseget hozzaszokast, szoval azt hogy egyre tobb kell hogy ugyanazt a hatast elerd) nem kiepeto drogoknak az elso hasznalatkor sokkal kisseb hatast erzel ugyanannyi szerrel mint a 2.3.4. stbnel mert kozbe megtanulod hogy mit kell erezned.

Ja es hogy miert kotok bele mindenbe: egyreszt mert raerek masreszt mert az informalcion eletek mulhatnak. Hany ember halt mar meg attol hogy valaki nem ajanlotta fol neki a csaladja szerveit mert azt gondolta hogy akkor nem kerul a menybe... A terroristakrol meg mar ne is beszeljunk.
Szoval minnel okosabbak az emberek annal jobb:D
Amugy szimpatikusnak tunsz a stilusod alapjan nem vagy eroszakos meg ilyenek mint a legtobb ember, ez becsulendo. De szerintem az igazsag fontos. Ez az en hitem:D

Tolem higyj amit akarsz amig nem artasz vele senkinek de ne add elo ugy a dolgokat mintha targyi bizonyitekok lennenek pedig tevesek. A fizika resz is elegge santit nekem csak ahoz nem ertek annyira nem merek hozzaszolni mert a vegen meg tevedek.