Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Miben hiszek ?

 

 

     Mindenekelőtt önmagamban...   Rengeteg mindent olvastam, láttam, hallottam mindazzal kapcsolatban amiket leírtam és úgy érzem választ nem igazán kaptam a kérdéseimre nagyon sokáig egyetlen cikkben, írásban sem, akár a médiáról akár bármi más forrásról elmondható ez.   Most megpróbáltam ez alól kivételt tenni.   16 éves korom óta foglalkozom az újjászületés lehetőségével, a hit kérdésével.   A bemutatkozás oldalból kiderül, hogy nem vagyok már húsz éves.   Soha nem hagyott nyugodni ez a téma mert nekem tudnom kellett mi az igazság.   Azt hiszem ma már tudom.  Jogos lehet a kérdés, - Ez minden amit 25 év alatt sikerült megtudnom, amit ide leírtam?

 

 

   A válaszom igen.  Rengeteg dologgal találkozhatunk manapság a médiában de főleg itt az Interneten, ahol hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb ötletekkel állnak elő emberek, és semmilyen magyarázattal nem szolgálnak arra hogy mire alapozzák mindazt amit leírtak.   Nem könnyű olyan információt szerezni ami megdönthetetlen bizonyítékokon alapszik, és valahol veszélyesnek is tartom azt ha valaki megpróbál győzködni bárkit is a hitéről, gondolkodásáról.   Mindenki másképp gondolkodik és nem szabad hogy csak úgy megváltoztassa a véleményünket bárki is.   Sokkal többre vezet ha átgondoltan és nem minden feltétel nélkül fogadunk el számunkra elfogadható magyarázatokat.  Mindenkinek önmagának kell végigjárnia azt az utat amivel majd a hitét megalapozza.  Nem pedig abban hinni amit más mond.  (lehetőséget hagyok mindenkinek arra az oldal alján, hogy elmondja véleményét, ez fontos és nem azért hogy egymás igazát bizonygassa bárki .  Nem kell se belépni se regisztrálni, viszont érdekelnek a vélemények tapasztalatok, hiszen lehetnek olyan tapasztalatai bárkinek amik számomra is újat, egy apró mozaikját jelentik a teljes képnek).

 

 

     Kicsit másképp fogalmazva újra felteszem a kérdést.... Miben hiszek?   Helyett mi az ami 1oo%-ig meggyőződésem?   A szeretet fontossága, az önmagamba vetett hitem, Jézus tanításában és a Biblia mint történelemkönyv.  Tehát nem abban a formában ahogy a papok beszélnek róla miután már ezerszer átértelmezték a mindenkori hatalmak szájíze szerint.    9o % ban pedig az újjászületésben hiszek.  Ezzel kapcsolatban sajnos annyi hulladék található az Interneten, hogy hálás vagyok a sorsnak mert amikor elkezdtem foglalkozni az előző életek lehetőségével, még Internet sem volt.  Nem cserélnék azzal aki az Interneten keres válaszokat a kérdéseire.   Persze magam is most az Interneten adom közzé a gondolataimat, viszont ez nem hit kérdése.   Számomra az a bizonyíték hogy egy előző életbe visszavivő regresszión egy ismerősöm elmondta előző életének egy fontos állomását az esküvőjét.  Pontosan megadta a helyet, az évszámot, és a saját és felesége nevét.   Amikor mindennek utánnajártunk, megtaláltuk azokat a dokumentumokat abban a bizonyos városkában amiről beszélt. A templomi nyilvántartások közt szerepelt egy esküvő dátuma a házasulandók nevével, a házasságkötés dátumával.  A temetőben pedig egy sírban nyugszik ez a házaspár.  Amikor ezt végigjártuk az ismerősömet szinte sokkolta mindez mert ő sem akarta elhinni.  Napokig nem lehetett vele beszélni sem.  Hogy miért csak 9o % ban hiszek az újjászületésben annak ellenére hogy saját szememmel láttam erre bizonyítékot és nekem is vannak emlékfoszlányok minderről? (amiket önmagamnak is megkérdőjelezek)  Mert ez annyira hihetetlen, hogy még nekem is fel kell dolgoznom, nekem aki 25 éve hisz benne.   Sokkal komolyabb hatással volt az ismerősömre is a bizonyíték mint maga az előző életébe vivő utazás.  Nekem ez bizonyíték, azonban neked kedves olvasóm még nem az.  Ha valakit annyira érdekel mindez ahogy engem, annak érdemes személyes tapasztalatokat szerezni. Hogy hogyan?  Érdemes megkeresni egy komoly szakembert aki ezzel foglalkozik, és a baráti ismerősi körből visszautaztatni akit csak lehet és persze magunkat is.  Talán másnak is lesz akkora szerencséje mint nekem volt, hogy előbb utóbb egy olyan előző életbe fut bele amit le lehet nyomozni. Persze ehez tényleg hatalmas adag szerencse is kell.  Ezért írtam azt hogy mindenkinek magának kell végigjárnia azt az utat ami a hitét megalapozza, nem pedig abban hinni amit más ír vagy mond.  Noha egyáltalán nem vagyok templomba járó, sőt még csak jó kereszténynek sem mondanám magam.    Vegyük sorra...

 

 

     Sumér kori Istenek.  Rengeteg leírás maradt fenn erről a civilizációról ami nagyon komoly bizonyítékokkal támasztható alá.  Ennek ellenére nekem a hiszem kategóriába sorolható.  Ez furcsa lehet.   Igen, furcsa.  Földönkívüliek egész biztos léteznek, hiszen ha csak az univerzum hatalmasságából indulunk ki, minden csillag egy nap, minden napnak vannak bolygói stb.  Aki azt mondja nem létezik, szerintem nem gondolta át kellőképp.   Tapasztalatom nincs benne, tehát nem találkoztam még idegen lénnyel.   (Bár itt meg kell jegyeznem, miben hiszünk?  Amit látunk, megfoghatunk holott mint tudjuk a szemünk a legnagyobb csaló).   Megfogható vagy látható-e egy gondolat?   Nem.   Mégis létezik és amellett hogy tudjuk hogy létezik, mérhető is.   Persze ez most egy nagyon leegyszerűsített példa. Millió ilyen egyszerű nem látható de létező dolog van.   Tehát a sumérok Istenei és tettei nekem kicsit érthetetlenek, de ha átlépem a kereteket, amikbe felnőttünk hihető.

 

                                   

 

 

     Egyiptom.    Természetesen és hogy ellentmondjak önmagamnak az előbb leírtakhoz viszonyítva, nem kérdéses hiszen ''látható'' nyomai vannak ennek a civilizációnak.  Az Egyiptom résznél nem is az a kérdés hogy létezett-e,  inkább a templomok és papok szerepe, a tanításaik azok, amik esetleg újdonságnak számíthatnak. ( itt megsúgom nem csak nekem mert a statisztikáját az oldalnak figyelemmel kísérem és az egyiptom rész magasan olvasottab mint bármelyik más bejegyzés.   Erre én sem számítottam, de megnyugvással tölt el, mert az értelmezése a szeretetről szól, nem pedig arról hogy hogyan építették a piramisokat).   Persze tudom elfogult vagyok az újjászületéssel kapcsolatban.   De nem véletlenül nem írtam az Egyiptomi civilizáció elektromos eszközéről, az építésről és arról hogy hogyan mozgatták a hatalmas köveket stb.  (Azóta ez megváltozott, hiszen kézenfekvő bizonyítékokat találtunk az építesre, a piramisok funkciójára).  Tehát nem ragaszkodom az elképzeléseimhez, hiszen napról napra előkerülhetnek olyan bizonyítékok amik megcáfolhatatlanok. Olyan bizonyítékok amik előtt fejet kell hogy hajtsak!  Ezzel csak elvontam volna a figyelmet a lényegről.   Akit ez is érdekel utánnanézhet, hamar találni fog róla rengeteg írást, én azonban úgy éreztem nem volt fontos belevennem ebbe a részbe.  ( Ami azóta megváltozott ezért erre is kitértem, mert azóta ezeket a megdöbbentő eredményeket kutatások bizonyították ).

 

                                 

 

     Jézus.      Jézusnál sem kérdéses hogy valós személy volt-e?  Inkább az a kérdés hogy valóban Isten fia volt?  (Azt hiszem most jön az a rész ami sok olvasónál kiverheti a biztosítékot, hiszen keretek közt gondolkodunk).  Bizonyos szempontból igen mondhatni  ''Isten''  fia volt.  Hatalmas tudással rendelkezett és szeretettel.   A szeretet fontossága volt a lényeg.   Hiszek benne maximálisan, csak talán kicsit másképp mint ahogy azt a keresztény papok elvárják.  (mielőtt bárki azt gondolná, mert biztos félek, azt meg kell jegyeznem, hogy véleményem szerint a karmától jobban félhetnének egyes emberek). Persze ez is csak az én véleményem, viszont számomra Jézus és a karma nagyon szorosan összefügg.

 

                                  

 

     A többi rész az oldalon már mind bizonyítható, kísérletekkel, orvosilag, fizikailag, csillagászatilag stb.  Ezek szinte már nem a hit kérdésébe tartoznak.  Itt azonban szintén nagyon fontos azt megjegyeznem, hogy nincs azzal semmi baj, ha valaki Jézusba hisz, vagy Buddhába, vagy akár Allahba.  A baj ott kezdődik ha valaki fanatikusan hisz bármiben is, mert az szerintem csak ellenségeskedéshez vezet.  Ami a lényeg, mielőtt bárki azt gondolja hogy én is fanatikusan hiszek a leírt dolgokban, írjon véleményt és ha bizonyítani tudja az ellenkezőjét ígérem átírom a honlapot.

 

 

     Elindultunk az ősi tudástól egyiptomon át és eljutottunk a mai civilizációnkig. Érintettünk genetikát, biológiát, csillagászatot, matematikát, megismerhettük önmagunkat, azt hogy miért vagyunk olyanok amilyenek (egó) kicsit bepillanthattunk a halál fogalmába, olvashattunk a jelenről és eljátszottunk a jövő gondolatának a lehetőségével is.  A legfontosabb, hogy játéknak kell felfogni minden olvasottat az egó kivételével, mert az nem játék!!!  Nem az a fontos hogy melyik Istenben hiszünk, mert mind egy és ugyan az hanem az,  hogy senkire ne erőltessük rá a gondolatainkat, és hogy önmagában higgyen mindenki a benne lévő szeretetben amire mi magunk is vágyunk.   Ez a minden, ez a mindenek felett álló hit és Istenség.   Eljuthatunk egy  olyan fejlettségi szintre akár éveken belül ami megdönthetetlen bizonyítékokkal szolgálhat számunkra és számomra is, amikor talán be fogom látni, hogy hiba volt hitről írni, mert nem volt igazam de mégegyszer és utoljára leírom:  Olyan soha soha nem lesz, hogy azt mondjam, nem volt érdemes a bennem lévő szeretetben hinni.

 

 

     A hozzászólásoknál a cím mezőbe senki ne írja be a lakcímét vagy a mailcímét, mert az látható lesz az oldalon.  Persze ha valakinek ez nem baj, akkor beírhatja.  Célszerűbb azonban a hozzászólásnak egy ''címet'' adni, vagy csak annyit hogy:   vélemény.  Amennyire tudom igyekszem megválaszolni a kérdéseket is.

 

 Végeredményben, nem az a fontos hogy miben hiszünk, hanem hogy a hitünkkel ne ártsunk senkinek, sőt segítsünk azoknak akik keresik az utat.   Nem azzal tudunk segíteni ezeknek az embereknek, hogy....    Majd mi megmutatjuk miben kell hinni, hanem hogy nem vesszük el tőlük a szabad akaratuk, hitük lehetőségét.   Nem vagyunk sem bölcsek, sem tanítók, nincs jogunk senkinek a nézeteit megváltoztatni az életébe beleszólni!   Egyetlen dolgot tehetünk, ez pedig nem más mint a szeretet fontosságát hangsúlyozni!

 

Ami a lényeg,   ti fiatalok nyissátok fel az emberek szemét.     Mi öregek csak a tapasztalatainkat,  megszerzett tudásunkat adhatjuk a kezeitekre,  de a jővő ti vagytok!   Ti,   akik megváltoztathatjátok végre az emberiség fejlődését amire hatalmas szükség van.   Bennetek még megvan mindehez az erő,  amit mi már csak nyögve próbálunk továbbörökíteni.

 

 

Nem a vallással van a baj,  hanem a papokkal!!! 

 

 

Köszönöm minden idelátogatónak, hogy időt fordított a lap olvasására, jó gondolkodást kívánok mindenkinek és azt hogy őrizze meg a saját hitét!   További szép napot, a szerző 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Upina43

(Xojuy14, 2018.12.13 15:50)

http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-cialis-tadalafil-10mg-mas
http://gennethub.com/blogs/1394/10377/comprar-o-generico-do-videnfil-100mg-via-internet
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/comprar-cianeo-60-mg-gen-rico-urgente-rep-blica-portuguesa
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/buy-duroval-25mg-safely-generic-duroval-100mg-no-prescription
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/adegra-sildenafil-citrate-120-mg-baisse-prix-et-site-fiable
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-fenazopiridina-200-mg-sin
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/order-prandin-0-5-mg-cheap-online-repaglinide-and-prandin
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/discount-revathio-50mg-buy-online-how-to-buy-sildenafil-citrate
http://ggwadvice.com//index.php?qa=53957&qa_1=fenofibrato-comprar-farmacia-confirmaci%C3%B3n-r%C3%A1pida-guatemala
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-malegra-fxt-100-60mg-gen-rico-envio
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/acheter-pilule-adonix-sildenafil-citrate-prix-adonix-generique-en
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/alfin-sildenafil-citrate-50-mg-puedo-comprar-en-internet-chile
http://bricolocal.com/profiles/blogs/verapamilo-donde-puedo-comprar-en-farmacia-online-ecuador
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/discount-zyrtec-10mg-buy-online-where-to-order-cetirizine-cheap
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/amore-36-tadalafil-20mg-pas-cher-commander-2018-achat-tadalafil
http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=187778&qa_1=commander-en-ligne-tonite-tonite-150-mg-acheter-en-ligne
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/metformine-pas-cher-achat-sur-le-net-paiement-mastercard
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/buy-latanoprost-without-rx-can-i-buy-xalatan-no-prescription
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/buy-fulfeel-120mg-low-price-how-to-purchase-sildenafil-citrate-in
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/buy-sanbenafil-can-i-purchase-sildenafil-citrate-safely
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/prilo-120-mg-como-posso-comprar-gen-rico-sem-receita-medica-pela
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-hidroxizina-25-mg-com-garantia-online
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/commander-vrai-zimagra-sildenafil-citrate-en-ligne-pas-cher

Abisa12

(Suqak50, 2018.12.08 11:07)

http://flutes.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-dali-40-mg-frete-gr-tis-no-brasil-onde http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-escitan-mastercard http://bricolocal.com/profiles/blogs/order-pioglitazone-online-where-can-i-buy-actos-safely-online http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/cialis-tadalafil-como-puedo-comprar-sin-receta-por-internet http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/ripol-sildenafil-citrate-100mg-sur-le-net-baisse-prix-commander http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/amlodipino-2-5-mg-donde-comprar-de-calidad-guatemala-comprar http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/vogira-sildenafil-citrate-donde-puedo-comprar-en-farmacia-online http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/buy-etodolac-400mg-buy-etodolac-name http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/order-griseofulvin-250mg-safely-can-i-purchase-grisactin-safely https://www.olliesmusic.com/blog/29674/farmacia-online-donde-comprar-generico-venlafaxina-envГ­o-libre-espaГ±a-donde/ http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/metoclopramida-10-mg-como-posso-comprar-gen-rico-pre-o-on-line http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-dapoxetina-60mg-fiable http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/site-pour-commander-novalif-sildenafil-citrate-acheter-sildenafil http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/andros-100mg-order-how-to-purchase-sildenafil-citrate-in-trusted http://opencu.com/profiles/blogs/o-commander-silden-sildenafil-citrate-50-mg-en-ligne-comment

Ubahu62

(Pozox59, 2018.12.06 08:03)

http://webclub.allpix.net.ee/groupware/blogs/post/24271 http://www.1friend.com/blogs/2840/15619/donde-se-puede-comprar-penegra-de-calidad-mexico http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-levonorgestrel-0-25mg-sin-receta http://amusecandy.com/blogs/post/423971 http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/ecriten-sildenafil-citrate-200-mg-donde-comprar-buen-precio http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-viagra-soft-sildenafil-citrate-50 http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/buy-re-zoom-online-where-to-order-tadalafil-no-need-script http://www.facecool.com/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-d-lira-sildenafil-citrate-120mg-en http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/order-probenecid-500mg-safely-can-i-order-benemid-safely http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-o-gen-rico-do-dejavu-50mg-frete-gr-tis-brasil http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/fexofenadina-120mg-como-comprar-con-garantia-chile http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-etinilestradiol-norgestrel-sin-receta-r-pido http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-lansoprazole-30mg-sin-receta-de-forma-segura http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/comprar-zyrtec-cetirizine-gen-rico-com-garantia-brasil-venda http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/cheap-willmon-120-mg-order-online-willmon-for-cheap-fast-ship http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/low-price-enthusia-120-mg-order-online-where-can-i-buy-sildenafil http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-amlodipine-moins-cher-rapide-amazon-medicament http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-divalproex-250mg-gen-rico-r-pido-via-internet-brasil http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-sindex-plus-en-ligne-moins-cher-livraison-discrete http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-amoxicillin-y-clavulanate-750-250mg-entrega-r-pida http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/nateglinida-comprar-en-una-farmacia-online-con-seguridad-comprar http://wu-world.com/profiles/blogs/achat-express-tastylia-bon-prix-2018-achat-tastylia-10-original http://www.prds66.fr/profiles/blogs/buy-banago-10-mg-on-sale-buying-banago-with-tadalafil-canada http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/buy-penegra-200mg-where-to-order-sildenafil-citrate-without http://movsam.ning.com/profiles/blogs/ciavor-tadalafil-20-mg-como-posso-comprar-n-o-precisa-receita-m http://destinosexotico.com/blogs/post/29845 http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/achat-en-ligne-viavag-sildenafil-citrate-50-mg-quel-est-meilleur http://property.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-virnagza-fort-tadalafil-fiable-puerto-rico http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-maxigra-sildenafil-citrate-50mg-con

Idoqa92

(Zizuw52, 2018.12.04 01:31)

https://flow3r-b0y.tumblr.com
https://jackson1146.tumblr.com
https://nightcore765.tumblr.com
https://rkimzi.tumblr.com
https://binaevymii.tumblr.com
https://algoll.tumblr.com
https://xaxxaia.tumblr.com
https://intrxsiverium.tumblr.com
https://n0wthatyouregone.tumblr.com
https://jousestroked.tumblr.com
https://letters-and-fire.tumblr.com
https://basti-sr.tumblr.com
https://ana-pensadora.tumblr.com

Tutab28

(Sucup88, 2018.11.30 20:54)

https://punishedstrider.tumblr.com
https://its-batmanhere.tumblr.com
https://leben-kaempfen-sterben.tumblr.com
https://mylittlegirlsuicide.tumblr.com
https://sentimentos-toscos.tumblr.com
https://ezquadros.tumblr.com
https://bashayer711.tumblr.com
https://l7300.tumblr.com
https://ronnierockin.tumblr.com
https://n-i-n-a01.tumblr.com
https://showbadgirl.tumblr.com

Ucela62

(Oluwo87, 2018.11.29 21:26)

https://oqueelaera.tumblr.com
https://bruiseddollyy.tumblr.com
https://thenineteenseventyfuck.tumblr.com
https://its-batmanhere.tumblr.com
https://cont--nue.tumblr.com
https://lordeismydxp.tumblr.com
https://frases-status-amor.tumblr.com
https://dreamingofsehun.tumblr.com
https://meanslappy.tumblr.com
https://vosrewrite.tumblr.com

Eceku51

(Esimi34, 2018.11.28 11:28)

https://ninaskrilova.tumblr.com
https://saharamist.tumblr.com
https://small-joyss.tumblr.com
https://honeyhoneyxo.tumblr.com
https://themaynards624.tumblr.com
https://cayden420.tumblr.com
https://sentimentos-toscos.tumblr.com
https://letters-and-fire.tumblr.com
https://trappslut.tumblr.com
https://carmelcoffeecats.tumblr.com
https://hayathoughts.tumblr.com
https://69shadesss.tumblr.com
https://minjoooonie.tumblr.com
https://jackson1146.tumblr.com

Шлюхи Краснодара

(Amuelbor, 2018.10.12 22:03)

[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru]Проститутки Краснодара[/url]
[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки Краснодара[/url]
[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны Краснодара[/url]
[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд блядей в Краснодаре[/url]
[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Бюджетные бляди[/url]
[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/]Секс знакомства в Краснодаре Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru]Шлюхи Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд индивидуалки в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Недорогие проститутки в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/]Секс знакомства в Краснодаре[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru]Шлюхи в Краснодаре[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки Краснодара[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны в Краснодаре[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд индивидуалки в Краснодаре[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Бюджетные шлюшки Краснодара[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/]Секс знакомства Краснодара[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru]Проститутки Краснодара[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки в Краснодаре[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны в Краснодаре[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд шлюх в Краснодаре[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Дешевые проститутки Краснодара[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/]Секс знакомства в Краснодаре[/url]

fifa 15 psp скачать торрент iso

(garneuTib, 2018.03.30 19:41)

уже видел, чото не понравился, воздержусь

---
хачу такую fifa 15 скачать торрент pc repack хаттаб, fifa 15 составы скачать и [url=http://15fifa.ru/index.php?newsid=8]фифа 15 системные требования на пк[/url] скачать дополнение fnl для fifa 15

Recommendations: how to promote your mibenhiszel.eoldal.hu

(Latonyaliems, 2018.03.26 10:23)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any antibot captcha.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

gondolataim

(cncdoki, 2014.05.11 13:15)

Köszönöm a leírtakat. Ezeknek az a lényegük, hogy mindenki saját maga helyezze őket a saját világképe mellé, és keresse meg a neki megfelelőt. Nekem legalábbis megmozdult a agyam az olvasottak hatására. Érdekes volt tapasztalni, hogy valahol mintha a saját gondolataim lennének amiket eddig nem tudtam megfogalmazni. Nekem az egó-s rész tanított sokat, mert mostanság épp ennek a megismerése, felismerése érdekel. Nem valószínű, hogy a világképem gyökeresen meg fog változni, de az új ismeretek birtokában átértékelést érdemel. Mégegyszer köszönöm az információkat. A hitről még annyit, hogy maga a hit fontosabb, mint annak a tárgya, bármi is legyen az. Hit nélkül nincs cél. A nap süssön mindannyiunkra!

?

(Krisztina, 2013.11.20 15:56)

Kedves Szerzo,
talalkozhattam mar valamilyen mas irasoddal, esetleg egy masik honlappal altalad? Esetleg 2006. aprilisa koruli indulassal?

ujjaszuletni

(Tolerancia, 2013.06.09 15:07)

Bekesseg!


"...9o % ban pedig az újjászületésben hiszek...."- Szerzo.

Az az erzesem, hogy te itt az elozoeletekre akartal celozni, Szerzo.
Az ujjaszuletes szo viszont nem ezt jelenti. Veletlenek meg nincsenek. Amiben 90%-osan hiszel, az az, amit Jezus is tanitott.
UJJASZULETNI, amihez elobb meg kell "halni".
Ugyanabba a testben, ugyanebben az eletben, bizonyos meggyozodesnek meg kell halnia, hogy egy masik helyet kapjon.
Pl.:
Letezik-e Isten, erre vagy hatarozottan azt mondjuk igen, vagy azt, hogy nem tudom.
Aki hatarozott 'igen'-nel felel, annak meggyozodese van , ami megmasithatatlan.
Meggyozodese csak ugy lehet az embernek, hogy utanajar azon kerdeses dolgoknak, amelyek miatt ketsegei vannak. Akinek nincsenek ketsegei az csak egyszeruen 'tudatlan', nincsenek informacioi, se olyan, ami alapjan megbizonyosodhat se olyan, ami miatt tetovazik donteni.

A legmeggyozobb bizonyiteka az emberben meglevo Istenhitnek, hogy ha szerencsetlenseg eri az embert, hova is fordul azonnal, gondolkodas nelkul, osztonosen, kapasbol, hirtelen, es teljes onmegadassal?
Meg latni se kivanja Istent egy nehez, szorult helyzetben, csak a segitseg jojjon minel elobb!
Amin erdemes tehat valoban elgondolkodni az, hogy meg kell-e varni a szorult helyzetet, hogy rakenyszeruljon az ember a hitre?

Cafolatot elfogadok, ha letezik.

vélemény

(seeker96, 2013.06.07 19:09)

Én ebben a világban hiszek, az emberekben, a szeretteimben, a barátaimban és legfőképpen magamban. Hogy isten létezik-e ? Ki tudja? Szerintem az emberekben is van valami isteni, ahogy képesek küzdeni, és harcolni azért, amiben hisznek és amit szeretnek. Ha minden ember hinne magában ez a világ sokkal, de sokkal előrébb tartana...

velemenyt kertel Szerzo

(Tolerancia, 2013.06.07 17:40)

Bekesseg!


"...viszont érdekelnek a vélemények tapasztalatok, hiszen lehetnek olyan tapasztalatai bárkinek amik számomra is újat, egy apró mozaikját jelentik a teljes képnek...." - Szerzo.

" Végeredményben, nem az a fontos hogy miben hiszünk, ...."- Szerzo.

A Bibliaban is lehet talalni ideillo reszt, Jezus hatarozott felszolitasairol a hittel kapcs., a Koranban is van ilyen:

".. És olyan közösseg váljék belőletek, amely fölhív a jóra, megparancsolja, ami helyénvalót, és megtiltja, ami elvetendő. Ők azok, akiknek jól megy majd a soruk...." Koran 3/104

A Tanitas szerint igenis hatarozottan meg kell mondani, mi a jo, mi a helyenvalo, mi a teendo, ellentetesen a Te velemenyeddel, Szerzo: " ...Nem azzal tudunk segíteni ezeknek az embereknek, hogy....Majd mi megmutatjuk miben kell hinni,..."

Az idezett 'aja' meghatarozza a muszlimok hozzaallasat.
Azert talan, igy elso latasra megis felreertheto, es akaratoskodast/ eroszakoskodast lehet kinezni belole.

Miert nincs igy?!
Az elso kijelentese az 'aja'-nak azt mondja, " folhiv(-ni a figyelmet) a jora", a megfelelo helyzetben es idoben. Barkirol is legyen szo, muszlimrol vagy nem muszlimrol. Ne felejtsuk el "...Nincs kenyszer a vallasban..." (2/256).
Ha nyitott az illeto, erdeklodo, idovel meggyozodik es kovetni szeretne a Tanitast, de regi rossz szokasai "kilengesekre" sarkalljak, akkor szukseges hatarozottabban megparancsolva a jora/helyenvalora osztokelni.

Egy muszlimnak viszont mar meg kell parancsolni a helyenvalot es megtiltani az elvetendot !
Miert egy muszlimnak?
Az 'aja' ezzel kezdodik: "olyan kozosseg valljek beloletek", tehat a kozossegen belul, a hivok egyeni es tarsas erdekeit szolgalja, ha egymast emlekeztetve jora intenek ill. megtiltjak a rosszat.

Az 'aja' tiltasa az elvetendotol akkor is ervenyes -akar muszlim akar nem az embertars- ha a tiltas vmilyen veszelyhelyzettol menthet meg. Es ilyen esetben az eltiltast a rossztol, a parancs a helyenvalora koveti. Ha a veszely elmult, a kedelyek lecsillapodtak, erdemes ujraes ujra felhivni a figyelmet a jora.

Akarhogy nezzuk, a sorrendet elorol v. vegerol kezdve, hasznos tanacsot nyujt a Tanitas ezen 'aja'-ban is.


regresszio

(Tolerancia, 2013.05.03 17:23)

Bekesseg!

"...Amikor ezt végigjártuk az ismerősömet szinte sokkolta mindez mert ő sem akarta elhinni. Napokig nem lehetett vele beszélni sem...."

Azt irtad vhol Szerzo, hogy ha csak magaban hinnenek az emberek, akkor mar minden jobb lenne.
Ez a regresszios "bizonyitek", nem tamasztja ala az "onmagaban hinne" elmeletedet!
Az embernek van egy "resze", ami mindig a segitsegere van, es ez a LELKIISMERETE. Ami megnyugvasra talal a lelkiismeretunkben, az tobb, mint valoszinu, megfelel az igazsagnak, ami felborzolja a lelkiismeretunket, az pedig azert van, mert a lelkunk ismeri az igazsag es az igazsagtalansag kozotti kulonbseget.
A te ismerosod csak nem ,kishijjan bedilizett a regr. infoktol.
Ez azert kell mondjon vmit!

Papok

(Emese66, 2013.02.13 13:09)

Papok emberek. Papszemtelés nem szenté avatás. Egyszer azt írod az egész Egyház úgy rossz ahogy van, aztán azt írod, csak a tagokkal van baj. Akkor most melyik ? Tényleg nem találkoztál egy Igaz Pappal sem ? Ha igen, azok hogy bírták ki az Egyházat ? Ha nem, akkor nem ismertél túl keveset ?

Szia Attila

(Szerző, 2012.05.15 00:30)

Azt hiszem kicsit túlértékeled az írást. Te magad tetted jobbá az életed és változtattad meg. Kicsit ellentmondásosnak érzem a reagálásod, mert nem akarok senkit semmiféle tudással megajándékozni. Az ok egyszerű, nem változtathatunk meg senkit, mert mindenkinek a saját útját kell végigjárnia. Óvatosan kell bánni az általad tudásnak mondottak továbbadásával. Nem vagyunk sem tanítók sem bölcsek. Mindenkinek meg kell adni a szabad akaratot a döntés jogát. Biztos vagyok benne, hogy nem lehet mindenki életébe beleilleszteni ezeket a gondolatokat egyszerűen azért, mert az eddigi életfelfogásukkal a saját jövőjüket alakítják az emberek. Mindenkinek más és más tanulniavalója van. Itt hibáznak a vallások amiért mindenkin alkalmazni szeretnék a hitüket, ezzel pedig nem tesznek mást, mint eltorzítják az emberek életmenetét sorsát. Akinek szüksége van a környezetedben arra hogy ilyen irányú gondolatok alakítsák az életét azok felveszik ezt a gondolatmenetet, akik nem azoknak meg más nézeteik lesznek annak megfelelően ahogy élniük kell. Ami a hitnél is fontosabb az az egymás iránti szeretet, tisztelet.

köszönöm

(Attila, 2012.05.14 14:33)

Szia, 3 éve olvastam először az oldaladat, akkor még csak szinpatikusnak tűnt az írásod. Akkor úgy döntöttem követem a gondolatmenetedet és gyökeresen megváltozott az életem! Nem tudom ki lehetsz, de valami akkora hatalmas tudással ajándékozod meg az embereket, hogy aki érti a szavaid és megpróbálja azt az életben is alakalmazni rájön, hogy hatalmas igazság birtokában vagy. Nem akarlak fényezni, mert nincs miért. Az írásaid magukért beszélnek, de ezt tanítani kéne az iskolákban. Külön gratulálok a bátorságodhoz, amiért bele mersz menni olyan dolgokba ami manapság tabu témának számít. Bölcsen tanítod az embereket amire hatalmas szükség van a mai világba! Remélem én is át fogom tudni adni ezt a tudást minnél több embernek. Dolgozom rajta, mert semmi rossz nincs a tanításaidba. Mégegyszer köszönöm sokunk nevébe.

Adi

(Szerző, 2011.06.19 01:31)

Bocsánat, Adi... nem Andi, nem figyeltem oda kellőkőpp...